Sunspa Benelux op Ambiorixfeesten

Op zondag 7 september vond in Tongeren de jaarlijkse Ambiorixfeesten plaats. Dit jaar werd er ingezoomd op het leven van de rijke Romeinen die ooit in onze contreien heersten. ‘Lifestyle’, ‘Le Beau Monde’, en ‘Savoir Vivre’ stonden hierbij centraal.

Ook Sunspa Benelux was op dit unieke feest aanwezig. Onze vestiging in Riemst stond met een mooie stand met Jacuzzi en infraroodsauna modellen. Een hedendaags luxe product als een sauna was zeker niet vreemd voor de Romeinen uit de gegoede klasse.

Op de Grote Markt en het Stadhuisplein kon je proeven van verschillende eet- en drinkstanden. In de loungehoek vóór het stadhuis kon je meedeinen op de muziek van muziekanten en dj´s. Daarnaast kon je kennismaken met luxeproducten zoals onze eigen Jacuzzi´s en sauna’s maar ook van beauty- en make-up producten, verlichting, tuininrichting en interieurinrichting. Aan de voet van Ambiorix bracht een groep acteurs het leven van de rijke Romeinen in beeld. Met de Romeinse soldaten, burgers en ambachtslui wanen bezoekers zich in lang vervlogen tijden.