• Sauna informatie

Steeds meer mensen ontdekken de weldadige werking die een sauna / infraroodsauna heeft op lichaam en geest. Een bezoekje aan de sauna lijkt steeds meer ingeburgerd te zijn.

Echter ondervindt men ook nadelen aan het bezoeken van een (in de meeste gevallen openbare) sauna. Denk aan drukte, gebrek aan privacy, te ver moeten reizen enzovoorts.

Sunspa Sauna maakt het mogelijk om thuis te kunnen genieten van alle voordelen en positieve effecten van de sauna.

Met een breed assortiment infraroodsauna’s en barrelsauna’s van de beste merken op de markt biedt Sunspa Sauna u een uniek wellness product voor thuis aan.

Op de hieronder staande pagina’s vindt u alles wat u wilt weten over de infraroodsauna / infraroodcabine en de Finse sauna. Wat is nou eigenlijk een infraroodsauna, hoe werken de infraroodstralers, wat zijn de effecten op uw gezondheid en meer.

Hoewel de inhoud van alle informatie op onze website zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld en regelmatig wordt geactualiseerd, aanvaardt Sunspa Sauna geen aansprakelijkheid voor mogelijke incompleetheid of onjuistheden van de informatie.

We behouden het recht voor om noodzakelijke wijzigingen te allen tijde en zonder voorafgaande kennisgeving door te voeren. Alle informatie op deze website wordt verstrekt, zonder garantie op volledigheid, juistheid, tijdigheid of van de resultaten verkregen uit het gebruik van deze informatie.