• Alpha Wellness sauna’s

Alpha Wellness: Internationale wellness marktleider

Al jarenlang is Alpha Wellness de internationale marktleider en producent van hoogwaardige wellness producten zoals sauna’s, infraroodcabine’s, stoomcabine’s (hammam) en zonnebanken.

Het team van designers, technische specialisten en productie medewerkers van Alpha zorgen voor een perfect product, en desgewenst op maat.

Alpha Wellness ontwerpt en produceert op elk niveau. De productie bevindt zich in Moldavië zodat hoge kwaliteit en vakmanschap tegen een concurrerende prijs wordt aangeboden.

Professioneel en zakelijk gebruik

Alpha Wellness Sensations voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen in de markt en is een van de weinigen in de industrie, die zijn eigen ontwikkelings- productiefaciliteiten exploiteert voor het volledige gamma van innovatieve en individueel ontworpen spa faciliteiten.

Stijl en design zijn kernbegrippen die gehanteerd worden in ontwerp en realisatie.

Het beste bewijs voor de kwaliteit en de populariteit van onze sauna, infrarood, hammam en spa faciliteiten zijn tevreden klanten.

Alpha Wellness heeft in de laatste jaren wereldwijd al duizenden resorts, fitnesscentra, zwemparadijzen etc. voorzien van een unieke wellness sensatie.