Zuiver op basis van etherische oliën

De saunageuren welke een heerlijke geur in uw privé of professionele sauna verzorgen. Door haar basis van etherische oliën, zijn de geuren een weldaad tijdens het gebruik van uw sauna. U kunt kiezen uit een ruim assortiment van frisse tot kruidige geuren en zijn dan ook een onmisbare sauna accessoire bij elke sauna.
Warm and Tender saunageuren; zijn zeer zuinig in gebruik

De saunageuren zijn in gebruik zeer zuinig. U gebruikt slecht 5 ml. concentraat op 1 liter schoon water (1:20). Over het algemeen heeft een sauna emmer een inhoud van 3 liter. Voor iedereen is de geurervaring verschillend, dus meng zelf de verhouding die u plezierig vindt, giet met de sauna opgietlepel een kleine hoeveelheid op de sauna stenen en het genieten begint.
Warm and Tender saunageuren kopen

De saunageuren kopen is ook weer een moment van kiezen voor welke saunageur. Er is een geuren display van alle 8 sauna geuren van ieder 100 ml. om in uw privé sauna uw favoriete geur te ervaren. Alle 8 sauna geuren zijn ook in een voordelige 500 ml. flacon te koop, tegen een zeer aantrekkelijke prijs, welke voor deze kwaliteit de voordeligste is.
Warm and Tender saunageuren voor de professionele gebruiker