• Stoomcabines

De stoomcabine

Een stoombad opent de poriën van de huid, verzacht pijnlijke spieren, verbetert de bloedcirculatie en is gewoonweg een heerlijke, rustgevende en gezonde ervaring. Al gedurende eeuwen genieten mensen overal ter wereld van stoombaden.

De mogelijkheid om je gepersonaliseerde stoomcabine samen met Alpha Wellness Sensations te ontwerpen, is een fijne ervaring. Het geeft je de kans om je eigen stempel te drukken op het ontwerp, met de hulp van ons professioneel team, en zo een fantastisch mooie hamam te kunnen installeren, in een privé of een professioneel wellnesscentrum.

Omdat bijna elke stoomcabine van begin tot einde door Alpha’s deskundige vaklui op maat gemaakt wordt, kunnen wij aan elk detail de nodige aandacht besteden. Een stoombad is niet alleen zalige ervaring, je kan het maatwerk ook als een decoratief element beschouwen en dan bepaal je zelf de maat en de vorm van de cabine.

Dit kan zelfs een onderdeel van je interieur worden dankzij de ruime keuze aan mozaïektegels; je creëert een lounge sfeer met de sterrenhemel en andere opties. De glazen voorwand is als het ware een opening naar je interieur.

Waarom een stoomcabine?

Uniek wellness product

Goed voor de gezondheid

Energiezuinig

Geheel op maat leverbaar